E-newsletter  |  RSS
Начало    |   История    |   Връзки    |   Контакти    |   е-вестник
Българско издание  |  English edition
Събота, 20.01.2018 г.
Търсене:

За Библията
Християнска мозайка
Събития
Интервю
Християнство и изкуство
Жената и вярата
Взаимоотношения
Някой каза: Да!
Написано от вас
История на българското протестантство
Преводите на българската Библия
Религия и право

Инсталирайте нашия toolbar!


“Преди всичко” – музика за Бога и от Бога


ЕВ, 19.09.2005

“Преди всичко” – музика за Бога и от Бога Наскоро излезе концертът на църква “Новo поколение”, който освен на аудио е записан и на видео. Това е първият такъв протестантски музикален продукт в България с професионално качество и невероятна атмосфера на поклонение пред Бога. Освен музиканти на сцената присъстваха и артисти от мюзикъла към църква “Ново поколение”. “Преди всичко” – така се казва концертът. С него участниците мечтаят да насочат погледа на всички хора, независимо дали вярват в Бога или не, към истината, че Исус Христос винаги е бил и ще бъде над всичко и преди всичко.
Предлагаме ви кратки мнения за събитието на тримата основни солисти, както и на пастора на църква “Ново поколение” – Пламен Цолов.Пламен Цолов, пастор на църква “Ново поколение”:

Хората на изкуството ме вдъхновяват!

“Преди всичко” – музика за Бога и от Бога

Аз нямах много вяра, че този проект може да бъде реализиран. Трябваше да се събере доста голям екип от хора, а също и много финанси. Дани Грейпс имаше вярата, че ще стане, и аз избрах да я подкрепя в това начинание! В този случай предпочетох да се съглася с нейната вяра, а не да я обезкуражавам!
Сега, когато виждам крайния продукт, съм много щастлив!
Стремя се да подкрепям хората на изкуството, защото живея според принципа, че ако един дар не се използва за слава на Бога, ще бъде употребен за нещо друго. Осъзнавам, че сме твърде различни един от друг. Всеки дар си носи специфична индивидуалност. Понякога хората на изкуството са малко отнесени от реалността, но и така трябва да бъде! Ако си прекалено практичен, трудно можеш да твориш! Не виждам причина талантите да бъдат спирани!
Всеки пастор може да намери един човек, който да вижда през друга призма, и да му се довери. После този човек ще комуникира с хората на изкуството в църквата на техния език. Такъв човек в моята църква е Антон Радославов.

Александър Младенов, солист:

Старая се да прекарам целия си живот в поклонение пред Бога!

Какво те завладява сега, когато гледаш крайния продукт?

За мен е уникална песента с ръченицата! Това е представяне на цялата ни нация! Когато чужденци я гледат, те са завладени!

На кого би искал лично да благодариш?

Човекът, който направи изключително много, е Тони Грейпс, който е музикален продуцент на проекта. Той участва в целия процес по заснемането, музикалното режисиране, миксирането и още в много отговорни дейности, свързани с концерта; направи и аранжиментите на песните. Бог му е дал невероятен талант! Той умее да направи една песен да звучи уникално! Тони Грейпс остана зад кулисите, но благодарение на него имаме този качествен продукт.

Как се чувстваш, когато се покланяш на Бога пред толкова много хора?

Когато пея пред много хора, се чувствам така, сякаш съм насаме с Бога. Моментът “аз и Господ насаме” е много силно изразен. Копнея да заведа хората там, където съм и аз! Така, както осезаемо Го усещам и съм с Него, така да бъдат и те!
Живея с разбирането, че Господ е дошъл заради мен на определеното място. Затова не се влияя от хората. Когато се покланям на Бога, се покланям лично на Него, на Неговото сърце. Ако не разпознаваме присъствието на Бога, ние не се покланяме на Бога! Не можеш да се поклониш на някого, който не присъства.

Дани Грейпс, солист:

След като Бог е дал талантите и ние имаме правилните мотиви да ги използваме, няма причина да не го правим!

Как се появи идеята за създаването на проекта?

Пастор Пламен Цолов имаше идеята да се направи видеозапис на концерта. Отначало аз бях малко неуверена, след това той стана неуверен, но се молихме и Бог ни даде абсолютна вяра!
Дълго време не бяхме издавали нов албум. Вече имахме доста песни, които искахме да послужат за благословение на нацията ни.

Каква е целта на концерта?

Първо и преди всичко – да издигнем името на Бога! Концертът е предназначен за невярващи хора. Искаме да имаме повече медийно присъствие. Музиката винаги носи послание и ако то е представено по подходящ начин, резултатът е неизбежен.

Има ли вече някакви отзиви?

Ние се движим в светски музикантски среди, имаме музикално студио вкъщи и по този начин създаваме контакти. Когато пуснем концерта на невярващи хора, те са възхитени и се учудват защо досега не е правено такова нещо в България! Дори казват, че не са чували на български език толкова качествена музика.

Вени Желязков, солист:

Искам този концерт да носи свежест и свобода на хората!

Какво очакваше от концерта?

Очаквах да бъде вечер на хваление и поклонение, за да хвалим с всички хора заедно. Очаквах атмосферата в залата да се предаде визуално, за да се освежат и насърчат хората, които гледат и слушат.

Как успяхте да се сработите в екип?

Имам дългогодишен опит на съвместна работа с хората от хвалението. От 12–13 години се занимавам с музиката в църквата и нямахме проблеми със сработването помежду си. Сякаш времето за подготовка беше малко.

Кои бяха предизвикателствата, с които се с блъскахте?

Визията беше основното ни предизвикателство. Трябваше да наблегнем и на начина, по който изглеждаме, за да се получи наистина добре.
Доволен съм от крайния продукт, но има много още какво да се желае. На мен лично ми служи! Това е повече, отколкото очаквах! Мисля обаче, че има още много какво да се прави. Надскочихме собствените си възможности.

Кое е основното, което ще запомниш от концерта?

За мен е най-важна атмосферата на хваление и поклонение. Има много неща, които будят възхита, но най-голямото от тях е да видиш Църквата на Бога да се покланя в единство.
Надявам се продуктът ни да е стъпка в посоката към истинското поклонение на истинския Бог!

« назад

Сподели във Facebook Bookmark and ShareМ н е н и я

от: cvetan
публикувано: 01.11.2010 22:22:05 часа

mn dobre


от: Госпо
публикувано: 11.07.2010 16:49:24 часа

Странното е в това, че аранжьора и композитора са талантливи и си прахосват времето с текстове доста под нивото и на чалгата. Това ли са посланията към Бога. ХаХаХа. Не говоря за професионализма на изпълнителите, а за скапаните обиждащи всеки вярващ текстове. Като е за Бога защо взимате пари и продвате де що има? Кои са фарисейте ?


от: Аз
публикувано: 04.02.2010 18:20:15 часа

“Новo поколение”ли? доре забравено старо. . . \". . . беще съвършен, докато не се намери в тебе беззаконие. . .


от: niakoi
публикувано: 04.02.2010 18:16:28 часа

Ако си хвалите плътта, Бог Вие стегнал\"кранчето\" , хората Ви харесват, останала е само емоция ! Вас вече Ви няма!


от: aleksandra nikolova
публикувано: 29.11.2009 14:12:01 часа

bqx na godishnata konferenciq i bqx strashno ocarovana radvam se che ima takiva mesta na koito vseki chovek moje da bade blizo do nashiq otec i silno se nadqvam,che shte imate mnogo posledovateli mnogo bratq i sestri na koito shte se opitate da im pokajete pravilniq pat v jivota naistina se radvam che vi ima slava na boga vqrvam v isys


от: Александър Л Ф
публикувано: 09.09.2009 12:28:59 часа

На gosho и всички мсилещи като него искам да кажа, че трябва да се внимава, когато се дава оценка и мнение относно неща свързани с БОГ. Така са мислели и фарисеите когато са виждали чудесата на ИСУС, те пак не са искали да признаят Божието присъствие в НЕГО. Аз ще отговоря като Гамалаил \"Ако е от БОГА каквото и да направим не можем да попречим и да спрем това учение, но да внимаваме да не би да предизвикаме Божият гняв\", т. е. ако с тази продукция се печелят хора за Бога и се спасяват души. . . какво лошо има в това. Нека да бъдем като Давид, който каза:\"Упазил ме БОГ да вдигна ръка срещу помазаника Му\". Наистина в последно време се появиха много лъжехристови учения и любовта на мнозинството охладня. Живеем в последните времена преди грабването на църквата, но имаме една притча от ИСУС: \"По плодовете ще ги познаете\". Бъдете благословени всички вие които хвалите и се покланяте на нашият Господ Исус Христос, с цялото си сърце и душа, бъдете смирени и прощавайте както и на вас е простено, обичайте, както бяхте обикнати от Този, който понесе греха на целият свят върху раменете си, проявявайте милост, както на вас е обещано да се покаже в деня на Страшният съд, когато чрез кръвта на агнето ще бъдете осъдени на правда и вечен живот, и към всичко това бъдете Богобоязливи и с мира на Бога във вас и кротост и любов към братя и сестри и към всички ония които поради Исусовото име ви мразя, следвайте пътя, който води към спасение без да се страхувате за живота си, защото той е вечен, както нашият любящ БОГ пребъдва до века. АМИН! ПАЗИ ОТЧЕ, КОЙТО СИ, БИЛ СИ И ЩЕ БЪДЕШ. АМИН!


от: MARIA
публикувано: 29.08.2009 22:08:28 часа

HEKA BOG DA VI BLAGOSLAVIA IZOBILHO. TOVA SE KAZVA XVALEHIE


от: gosho
публикувано: 22.04.2009 18:44:18 часа

Според мен това хваление няма нищо общо с Бог,всичко е правено с цел печалба. Преди време го слушах и да си призная ми се стори привлекателно, но няма никаква сила в него ,то е като светската музика и даже по-лошо. Това е някаква секта дето искат да ти промиват мозъка и да ти взимат парите


от: nikolai
публикувано: 04.02.2009 23:27:31 часа

BOG E ISTINATA I SMISALA NA NA6IQT JIVOT POVQRVAITE I SE PREDAITE NA NEGO NQMA PO-KRASIVO NE6TO NA TAZI ZEMQ OT TOVA DA VQRVA6 V BOG KOITO TE OBI4A ISTINSKI


от: viki
публикувано: 31.01.2009 21:50:32 часа

haresvamhvalenieto


от: Inan
публикувано: 16.06.2008 22:28:50 часа

az vqrva v nashiq Bog ot skoro i mnogo obicham da go hvalq nqkoi ako moje da mi kaje ot kade da si namerq pesnite na novo pokolenie da mi pishe pls.


от: krasimir
публикувано: 26.05.2008 14:41:06 часа

az vyrvam v bog i neka vie vsi4ki da povyrvat AMIN


от: nov poklon
публикувано: 23.04.2008 01:39:28 часа

A къде отиде този койно направи всичко за хвалениено в РЕМА. И не само това но и с брат си и В. Арнаудов и двама трима други се грижиха и изнесоха на гърба си грижата за БГ църквата,докато някои планираха далече от България неиното Американизиране.


от: nov poklon
публикувано: 23.04.2008 01:23:53 часа

дано всеки ден излизат такива албуми А DAFI да не се прави на всеопрощаващия ПАПА както са ги научили някои пасторчета превъзвишени от тях в гуровци,защото ако е духовен няма да хленчи или да се хвали че ще се моли а ще изпита това което се казва. Ще е по добре ако проучи по добре историята на предишната църква кояно даде фира-Реманали УЖ,БОЖИЯ Дар и призвание са неотменими-ама хората нещо ги отмениха вместо БОГА. Прочети Иов 3429 MONE от какво да го е страх- по добре се замисли ти не го ли осъди преживе без да си в час ама да не ти пука-сега е времето на благадатта,с нея изгониха хора колкото за цяла църква и вместо сграда палат та ти си седнал да се вталяваш толкова. Простия вярва всяка дума- а ние нали имаме ум Христов


от: VESELA
публикувано: 24.03.2008 17:26:11 часа

vie ste liubimata mi grupa a pesenta "IPREDI VSI$KO zavladia sarceto mi o6te kogato ia 4yx. Slava na Bog 4e vi ima


от: KRUM
публикувано: 13.03.2008 18:26:34 часа

Радвам се че църквите все по често се сещат да се обръщат към младите хора защото май в България точно ние имаме най-голяма нужда от духовна храна и култура,надявам се ако има пак такова нещо скоро накой да бъде така добър да ме информира за това( и не сам мен)=)


от: Ива
публикувано: 24.02.2008 23:40:10 часа

хора,толкова сте заблудени и тъпи колкото не можете да си представите. Това не е църква, а си е баш секта,която има за цел да точи от такива като вас финансов ресурс.


от: krasi
публикувано: 08.02.2008 21:08:35 часа

neveroqtno blagoslovenie e da go slu6ame a da ne govorim 4e ve4e se pee vav vsqka edna carkva nablujdavajki Sa6o ti e dostata4no da poiska6 da hvali6 Boga sas sa6tata posvetenost. Bog da vi blagoslovi.


от: minko asenov
публикувано: 04.02.2008 21:43:41 часа

aaaa da kaja che go propuisnah nemoga da razbera zashto vaubshte se prodava hristiqnskata muzka i dvd . . . . . v krai na smedkata nali vsichkoe e Dar


от: minko asenov
публикувано: 04.02.2008 21:39:59 часа

zdrveite :))) az sashto mnogo se radvam za tova hvalenie naisti napredvad . . . . no shte se radvam da znam za lomskoto hvalenie et bqha nai napred ot vsichki no neznma kakvo stana sus tqh . . . . . shte bada radosten da se svarja sus nqkoi ot koito me razbira za kakvo govorq


от: diana
публикувано: 27.01.2008 17:01:31 часа

tova koeto pravite e mnogo hubavo i az sam mlada i hodila na carkva no pove4eto mladi hora mi go praviat te misliat 4e tova e izmislen svat pozdravi za tova ne6o koeto pravite mnogo se razvam


от: Krasen
публикувано: 16.01.2008 14:26:41 часа

bravooooooooooo


от: georgi
публикувано: 15.11.2007 01:53:03 часа

neka Bog, da vi blagoslovi. super ste!xvalete ISUS zashto toy vi izbra da budete xvaliteli


от: cveti
публикувано: 19.10.2007 21:55:15 часа

stra6no mnogo mi haresa novoto DVD "Jiveq". Vsi4ki pesni sa avtorski i sa 4udesno blagoslovenie za vqrva6tite v isus no mislq 4e za nevqrva6tite o6te po-golqmo. Pojelavam i zanapred na hvalenieto ot curkva "novo pokolenie" takuv golqm uspeh v bojieto delo i dostiganeto na mnogo nevqrva6ti hora za isus. Budete blagosloveni!!!


от: holy fire
публикувано: 06.10.2007 22:35:21 часа

Саше винаги ще има мърморковци. Ти продължавай с делото на Господ и остави тези дето се нещо име криво:я Пастора я нещо друго. Бъди силен и смел до край


от: любов
публикувано: 22.05.2007 16:35:41 часа

абе според мен албума си е страхотен от всякъде. до колкото за авторските песни-очакваме нов само с авторски. Бог да ви благослови!! :)


от: sl_rad
публикувано: 29.12.2005 13:05:56 часа

Ако ще издават нов албум,нека да наблегнат на Бг песни. Не е кой знай каква философия да преведеш песни на Майкъл Смит,на Хилсонг. . . А в албума има три авторски песни,и точно те са най-хубавите. Особенно едноименната-Преди всичко. Аз лично,като си купих албума,тази песен я въртях нон-стоп поне 1 час,поне 15 пъти я слушах. Бог и нас благославя с песни -да наблегнем повече на това.


от: ivana
публикувано: 28.12.2005 14:04:48 часа

Прекрасно е да виждаш хора влюбени в Исус! Само хора с чисти сърца биха могли да се покланят в такова помазание на Бог! Бъдете благословени!


от: dani m.
публикувано: 29.11.2005 15:56:57 часа

parvia e super mai e vreme za vtori


от: B.G
публикувано: 06.11.2005 06:49:39 часа

Браво! Един страхотен албум с много свежест и помазание! България се нуждае от повече такива концерти, изпълнени с дух на истинско хваление и поклонение пред нашият спасител!Беше наистина невероятно да се докоснем и преживеем цялото събитие дори и от другата страна на Океана ! Бог да ви благослови с нови мечти и желания за следващи подобни концерти! Младите хора в Бг се нуждата от тях!


от: anelia
публикувано: 16.10.2005 19:40:50 часа

Zdraveite, az jiveia v Ispania i iskam da popitam vazmojno li e po niakakav nachin da se snabdia s tova DVD, koeto e izdadeno. Moga li da napravia porachka ot tyk i da mi bade izprateno i na kakav adres?! Tova e.


от: Иво
публикувано: 30.09.2005 16:17:19 часа

Извинете ме допуснал съм правописна грешка - вместо "обръщам" съм написал "обращам" ! Благодаря ви за разбирането !


от: Иво
публикувано: 30.09.2005 16:12:00 часа

И аз искам да кажа : Албума е много Боговдъхновен и лично аз като го слушам се поклоням на Господа и не обращам внимание на подробностите , с които вие всички се занимавате ! И една истина хора без да визирам никой и моля не се сърдете - Клюкарството , одумничеството и други такива за жалост са доста силни черти в голяма част от Християните в България - а така ли трябва да бъде - това ви е за домашно ! Обичам ви всичките .


от: Dafinka
публикувано: 23.09.2005 20:26:49 часа

Mone, brawo. Ne ti e promit mozyka.


от: Мани
публикувано: 22.09.2005 19:29:41 часа

Нека много сърца да бъдат докоснати с този албум. Keep on going!


от: mimi
публикувано: 22.09.2005 19:27:06 часа

Naistina mnogo e dobro, 4e se zapo4va edno novo i 4ydesno delo! Molq se da ima dobro vuzdeistvie vurhy horata, koito go gledat i tezi, koito za purvi puk 4yvat za Isys! Bless ya!


от: stan
публикувано: 22.09.2005 19:20:36 часа

Syper nachalo! Imashe nyjda da se napravi edin takav koncert i oshte pove4e na DVD! Da, vijda se deloto na Gospoda v tova nachinanie! Vqrvame, che shte ima "produljenie":) Samo napred i nagore kum JESUS!


от: mone
публикувано: 22.09.2005 11:27:01 часа

Ako kaje, 4e p-r Plamen bese naidobriq za men v Bulgaria vapreki, 4e ne sum bil 4len na Novo Pokolenie moje da prozvu4i cini4no, no e taka. Toi imase shansa, imase vsi4ko neobhodimo da napravi nesto ot nacionalno zna4enie: sravnitelno dobar finansov support, podkrepqsta i posvetena na Bog jena, dar ot Bog i sposobnost da se samoizgrajda i razviva bez nakakvo koi znae kakvo formalno obrazovanie. Mojese da e s curkva s 5 hilqdi i ministri i prezidenti i vsqkakvvi malki i golemi da slusat s respect i da vqrvat sto ne. No 1. ne nameri pravilniq podhod kam dusata na bulgarina, govorq za saobrazqvane s kulturata, a ne nesto metafizi4no i 2. ne moja da preodolee sebe si i da razbere, 4e ne vinagi vsi4ko e prikazka i ako nqma nesto tova ne zna4i, 4e nqma da go polu4i po edin ili drug na4in. Jlko za nego i horata okolo nego. 40 godisen e ima shans oste, no moje li da se promeni. . ste se pomolq i az


от: dafi
публикувано: 20.09.2005 15:10:44 часа

Здравейте!Аз съм член на църква " Ново Поколение " и за мен огромна чест и превилегия да съм част от тази църква. За албума мога да кажа, че това е най - големият подарък за всички нас от Господа, защото Той е в основата на всичко!За хората, които участваха в осъществяването на проекта благодаря на Господа, че ги има и, че ги познавам. Сега искам да се обърна към персона с име "Моне",който е дал едно наистина "свято" мнение. Ако ми позволиш искам да ти кажа, че ти си този, който има нужда от освобождение, защото в мисленето и говоренето ти не се вижда Христос. От друга страна си мисля, че те мъчи завист щом обсъждаш материалното състояние на пастора ми. И изобщо защо не прочетеш Матей 7:1,2 и не помолиш Бог да ти прости за думите. Аз също ще се моля за теб.


от: sl_rad
публикувано: 20.09.2005 15:04:19 часа

Албума "Преди всичко" е един добър албум. Който не му харесва-да не го слуша. Сашо,ти странна асоцияция си направил. Що например не публикува 150 псалом?!Трябвада сеподкрепят добрите неща-пък на кой жена му по-голяма,на кой по-малка-това да оставим на тях самите да се оправят. Ако Моне,имаш жена,гледай си нея-остави чуждите жени. Албума е страхотен-може би най-добрия издаван албум. Но има още много добри музиканти в България,като момчетата от Шалом-Ловеч,например. А,да,и Кръстопът сега,с Сашо,като вокал-и те са страхотни. А който не го харесва-да си пее песните от песнарките-ех,да бях аз ангел,или ангелски певец,в ръцете ми китара. . . .


от: mone
публикувано: 20.09.2005 12:24:39 часа

Aleksandar da se razhojda mnogo sred prirodata, 4e trqbva da se uspokoi ot i osvobodi ot duhat na falshiva duhovnost. koncerta e super idea. toni i sasho sa naidobrite v Bulgariq sred evangelistite v svoite oblasti. Colov pastorat im si ima problemi stoto se 4uvstva tvarde mlad za jena si i za tova 4at pat izkukva. ina4e dobre 4e e tq stoto do sega da si jiveese v dvustaikata a ne v palata koito tq plati naive4e. No i 4rez takiva nesuvarsenni hora moje nesto hubavo da stane


от: росен
публикувано: 20.09.2005 08:23:54 часа

Албума е страхотен. Наистина е направен много професионално. Лошото есамо,че има 3 авторски песни. Но пък според мен те са най-добрите-особенно песента-Преди всичко. Поздравления за Сашо Младонов/чакаме новия албум и на Кръстопът/поздравления и за Любомир Витански. Но най-много поздравления за Бог. Въпреки все нещо недоволните мрънкалници-албума е страхотен.


от: Александър
публикувано: 19.09.2005 14:40:53 часа

" И с арфа и лира, с тъпан и свирка, и с вино са техните пирове, но не се взират в делото на ГОСПОДА и не виждат действието на ръцете му " ( Исая 5:12 ) Познахте ли се ?И з п р а т и   м н е н и е

Име:

E-mail:
Мнение:
Въведи числото в дясно: verification image, type it in the box


ОЩЕ ОТ:   ХРИСТИЯНСТВО И ИЗКУСТВО
„Не само с хляб ще живее човек...”
Месианство по ноти
Музиката за Йешуа Месията – притегляне към небето
„Направено от ръцете на художник”
„Аз имам приятел”
Рембранд променя революционно представата за визуалния облик на Исус
Сиянието на Византия
Дяволът губи „делото на века” в най-новия християнски кинохит
Музикантите от Hillsong снимат филм за служението си
Послание през вековете
Нека режисьор на живота ни бъде Самият Бог!
Нов албум на „Хилсонг”
„Пробуждане” – балетен спектакъл, създаден по Откровението на Йоан
„Утешавайте, утешавайте людете Ми...“
Как да бъдеш мъж и баща по Божието сърце


05 Март 2012 г.
Съдът в Ню Йорк удължи правото на църквите да наемат училищни сгради за своите богослужения
Федералният апелативен съд отхвърли опита на Ню Йорк да забрани на църквите да провеждат своите богослужения в сградите на...
05 Март 2012 г.
Църковно служение осигурява помощ за сухите райони на Кения
Лодвар, Кения – Тревата отново е зелена заради дъждовете наскоро. Камили и огромни костенурки празнуват зеленото изобилие....
05 Март 2012 г.
Хората са по-слабо чувствителни към проблемите на християнството в сравнение с другите религии, смята директорът на Би Би Си
Марк Томпсън – генерален директор на Би Би Си, твърди, че хората проявяват много по-малка чувствителност по теми, свързани...
05 Март 2012 г.
Евангелско сдружение в Канада публикува доклад за въздействието на религиозното преследване върху децата
Евангелското дружество към Комисията за религиозна свобода в Канада публикува доклад с подробна информация за характера и ...
03 Март 2012 г.
Какви са религиозните и социални нагласи на британските християни през 2011 г.
Социологическо проучване на фондация „Ричард Докинс” (Великобритания) показва, че британските християни са с преобладаващо...
02 Март 2012 г.
Сирийските християни са поставени натясно, алармират правозащитници
Тъй като Сирия все повече се доближава до етапа, в който ще бъде обявена мащабна гражданска война, очертаващите се перспек...
02 Март 2012 г.
Открит е фрагмент от Новия завет, датиращ от 1. век
След откриването на фрагмент от Евангелието на Марк в Близкия изток, датиращ от 1. век, се появиха още две нови писмени на...
02 Март 2012 г.
Хавайска двойка използва изкуството като възможност да занесе духовна надежда в Япония
Десет месеца след като чудовищното земетресение от 9 степен по скалата по Рихтер и последвалото цунами опустошиха част от ...
01 Март 2012 г.
Проектът за Ноев ковчег в реални размери се сдоби със земя
Последното парче земя, необходимо за построяването на Ноев ковчег в реални размери, бе закупено наскоро в Уилямстаун, Кент...
01 Март 2012 г.
Фондация в защита на семейството започва петиция в защита на традиционния брак
След като правителството на Великобритания насрочи публични консултации за еднополовите бракове, през март 2012 г. Коалици...
01 Март 2012 г.
78-годишна християнка арестувана в Иран
Тайните служби в Иран вземат мерки срещу растежа на християнството и движението на домашните църкви в Иран и арестуват мно...
29 Февруари 2012 г.
Норвегия планира ролята на семейството да бъде поета от държавата
Норвежкото Министерство на семейството, децата и социалните въпроси предложи на правителството да въведе нови критерии за ...
29 Февруари 2012 г.
Изправен пред смъртта, известен пастор преосмисля значението на думата християнин
Вашингтон – Ед Добсън не се бои от смъртта, притеснява се как ще стигне до нея. Добсън е пастор с опит, политически актив...
28 Февруари 2012 г.
Учени твърдят, че постенето ни пази от алцхаймер и паркинсон
Според американски учени редовното постене може да предпази мозъка от дегенеративни болести. Изследователи от Националния ...
eXTReMe Tracker
 

www.evangelskivestnik.net © 2018 Студио 865. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават